X
تبلیغات
مجتمع تولیدی وصنعتی کیانیان شمال

مجتمع تولیدی وصنعتی کیانیان شمال
عمل آوری-فرآوری- بسته بندی انجماد ماهی ومیگو در یای خزر- تولید پودر وروغن ماهی-فرآوری پای مرغ
پيوندهای روزانه
Acipen ser stellatu ماهیان خاویازی

 نام فارسی : قره برون – تاس ماهی ایرانی

:

3 – نام فارسی : فیل ماهی

Huso huso نام علمی :مشخصات ظاهری اوزون برون :اوزون برون دارای پوزه کشیدهو شمشیر مانندی است که طول آن بیش از 60 درصد از طول سر است .روی بدن این ماهی علاوه بر پلاکهای استخوانی منظم در پشت ، پهلوها و شکم ماهی ( 5 ردیف ) ، صفحات روشن ستاره مانندی وجود دارد .دهان آن زیرین و سبیلل ها کوتاه و بدون رشته هستند .

زیست شناسی :محل زندگی این ماهی در حوزه دریای سیاه ، ازوف و خزر است .ازون برون در تمامی سواحل جنوبی خزر وجود دارد و به صورت دسته جمعی به رودخانه های کورا ، سفید رود ، بابل رود ، سرخ رود ، گرگان رود و تجن مهاجرت می کنند .مهاجرت آنها در فصل بهار و همچنین اول پاییز است .این ماهی از کرم ها ، نرم تنان و سخت پوستان تغذیه می کند.

ارزش غذایی:بطو کلی گوشت ماهی سرشار از پروتئین ، ویتامین ( آ ، دی ، ای ، کا ) ، مواد معدنی ( منیزیم ، کلسیم ، فسفر ، مس ، ید ، گوگرد ، پتاسیم ، روی ) ، اسیدهای آمینه ( لیزین ، لوسین ، آرژنین ، هیستیدین ، والین ، تریپتوفان ، ...) و اسیدهای چرب ضروری ( اسید لینولینیک ، اسید آراشید ونیک و اسید لینولئیک ) است .روغن ماهی حاوی مقادیری آنتی اکسیدان است . متوسط پروتئین در ماهی 19% و هضم پذیری آن 89 تا 96 % است . در 100 گرم گوشت این ماهی 96-34 میلی گرم سدیم ، 6/0 -4/0 میلی گرم مس و 7/0 – 3/0 میلی گرم روی وجود دارد . همچنین در 60 گرم گوشت ماهیان خاویاری 10 میلی گرم امگا 3 وجود دارد.

شکل ظاهری قره برون :شکل ظاهری مشابه سایر گونه های ماهیان خاویاری دارد .پوزه آن متفاوت از ازون برون بوده و کوتاه است .تاس ماهی ایرانی مخصوص سواحل جنوبی دریای خزر است و در قسمت های شمالی آن به ندرت دیده می شود .

ارزش اقتصادی ماهیان خاویاری :این خانواده از ماهیان از نظر شیلات بسیار با ارزش هستند .علاوه بر گوشت ، تخم آنها که خاویار نامیده میشود نیز بسیار گرانقیمت و مطلوب است .خاویار از نظر مواد غذایی در جهان رتبه اول را دارد و غنی ترین ماده غذایی است .متاسفانه نسل این ماهیان به علت صید بی رویه در حال انقراض است ، البته در حال حاضر فعالیت هایی در زمینه بازسازی ذخایر آن صورت میگیرد اما در صورتی موفقیت آمیز خواهد بود که صیادان از صید قاچاق آن بپرهیزند.

[ 18 Dec 2009 ] [ 5:56 قبل از ظهر ] [ sara ]

درباره وبلاگ

آدرس:استان گلستان-شهرستان بندر ترکمن- کیلومتر 5 جاده بندرترکمن به بندرگز-
روبروی روستای قره سو

mehdi_hogati@yahoo.com فاکس 01733224276

خط مشی

مجتمع صنعتی وتولیدی کیانیان شمال درزمینه عمل اوری فرآوری و بسته بندی وانجماد ماهی ومیگو وتولید انواع محصولات شیلاتی وفرآوری پای مرغ فعاليت دارد درجهت درك و برآورده سازي نيازمندي های جامعه وافزایش سرانه مصرف ماهی و انتظارات مشتري وصادرات آلایشهای طیور با حفظ استانداردهای زيست محیطی براي نسل هاي آينده و نيز ارتقاء سطح سلامت و رفاه جامعه درسال 83 تاسیس و باسرمایه گداری بالغ 70000میلیون ریال بااحداث سردخانه های نگهداری زیر صفر 3000تنی به همراه تونل انجماد وپیش سردکن وواحدهای تولید پودر وروغن ماهی وکنسرو ماهی ومجموعه عمل اوری ماهی درسال 86باضرفیت آزمایشی تولید سالانه 3500تن وارد چرخه تولید کشور شده ودرسال 87با استفاده از تمامی ظرفیت به تولیدانبوه 8500تن در سال به عنوان بزرگترين واحد عمل آوری وفراوری دریای شمال در ناحیه قره سو از توابع بندر ترکمن -بندر گز در استان گلستان
رسما" فعالیت خودرا آغاز نموده است و با اجراي مديريت صحیح وحفظ الگوي استانداردهاي:
ISO 22000:2005 ,ISO 9001:2000, ISO14001:2004,OHSAH 18001:1999
را در جهت نیل به اهداف ذیل برگزیده است :

1 - ارتقاء سطح صلاحيت شغلي و توسعه فرهنگ سیستم و استاندارد مبتنی بر اصول فنی، کیفی، بهداشتی، ایمنی و زیست محیطی در جهت پاسداشت منافع طرفهای ذینفع بویژه مشتریان.

2- ايجاد محيط كار ايمن و سلامت برای کارکنان بصورت پیشگیری از مخاطره های شناسایی شده و محتمل

3- بهبود مستمرنظام های مدیریتی در راستای تحقق اثربخشی اقدامات و فعالیتها .

4- ارتقاء سطح رضایتمندی طرفهای ذینفع بویژه مشتریان از طریق تحویل به موقع تعهدات سازمان.

5-تضمین ایمنی محصول و فرآورده و انطباق با الزامات قانونی

6- ارتقاء و حفظ سطح سلامت كاركنان .

7- ايجاد محيط كار ايمن با شناسايي خطرات و ارزيابي و كنترل ريسك ها .

8- پيشگيري از آلودگي محيط زيست (آب، خاک، هوا) وكاهش اثرات مخرب زيست محيطي ، آلاينده ها و جمع آوري ودفع آنها.

9- جلب مشاركت موثر و فعال كاركنان در برنامه هاي كيفيتي، زيست محيطي و ايمني و بهداشت حرفه اي.

10-رعایت مقررات زیست محیطی ، ایمنی و بهداشت حرفه ای و الزامات قانونی و قوانین مرتبط فعالیت ها و خدمات .

11- دستیابی به شاخص های تعیین شده در فرآیندها

12- بهبود مستمر اثر بخشی سیستم

اينجانب به عنوان موسس ومدیر این مجموعه تعهد خويش را نسبت به اجراي سياست هاي فوق و بهبود مستمر نظامهای مديريتی اعلام نموده و ضمن نظارت و پیگیری اجرای صحیح سیستم های استقرار یافته، نماينده تام الاختياري براي پيشبرد صحيح آن در نظر گرفته ام وتمامي همكاران موظفند فعاليتهاي خود را در چارچوب اهداف تعيين شده و دستیابی به خواسته های استانداردهای مطروحه انجام دهند.



mehdi_hojati